Point OF LAW

Point OF LAW

Point OF LAW är en marknadsplats för juridiska tjänster och vi vill hjälpa dig med din juridik. Hos oss finner du juridiska tjänster inom alla rättsområden för att du ska kunna få hjälp med det du behöver. Vi jobbar ständigt med att utöka antalet jurister och därmed även de tjänster vi förmedlar till dig. Välkommen till Point OF LAW och framtiden för juridiska tjänster.

Välkommen till framtidens Juridiska tjänster för Juridiken

Behöver du juridisk handledning?

Under livets gång kan vi behöva juridisk hjälp. Ibland under mer planerade förhållanden än andra. När detta inträffar vill vi inte att ni ska behöva leta i timmar utan hos Point OF LAW hittar ni allt på samma ställe, utan krångel.

Så registrerar du dig på Point OF LAW

Att registrera sig på Point OF LAW tar bara någon minut och är självklart helt gratis. Du trycker på “registrera”. Därefter fyller du i dina uppgifter, läser användarvillkoren och trycker på “registrera”. Därefter får du ett mejl med ditt lösenord. Du kan sedan ändra till det lösenord du önskar under fliken “personlig information“. Nu är du redo att köpa den juridiska tjänst du är i behov av genom din mobil, dator eller surfplatta.

Hitta rätt jurist för dig!

Vi samlar jurister från hela Sverige för att erbjuda dig ett så brett urval som möjligt. Du ska själv kunna välja den jurist som passar dig och dina behov bäst. Hos Point OF LAW kan du enkelt jämföra jurister, erfarenhet, priser och tidsåtgång. Du kan även se recensioner från tidigare konsumenter. Vi vill att det ska vara enkelt och tryggt att köpa juridiska tjänster.

Hur köper jag en tjänst på Point OF LAW?

På startsidan söker du smidigt efter den tjänst du söker. Alternativt kan du bläddra dig fram genom att klicka på något av de rättsområden du finner nedanför sökrutan. När du hittat den tjänst du är i behov av väljer du den jurist som passar dina preferenser och önskemål. Kanske är priset det viktigaste för dig? Eller hur lång erfarenhet juristen har? Eller kanske behöver du få din tjänst levererad snabbast möjligt? Point OF LAW gör det enkelt för dig att välja utifrån dina behov.

Fast pris eller löpande pris?

Många upplever att priset är det mest problematiska vid köp av juridiska tjänster. Att inte veta vad tjänster kommer att kosta eller hur mycket arbete som krävs är helt klart faktorer som oroar. Point OF LAW ändrar på detta. Juristen förmedlar ett fast pris för tjänsten alternativt ett löpande pris, alltså vad juristen tar betalt per timme för att utföra tjänsten. På förfrågan kan juristen tillsammans med dig konsultera hur lång tid tjänsten bör ta att utföra och därmed får du reda på det ungefärliga priset vilket gör att du slipper oroa dig.

I vissa fall är det mer eller mindre omöjligt att sätta ett fast pris. I de fall tjänsten blir mer omfattande och tidskrävande än beräknat eller kanske till och med mindre än beräknat så blir detta en trygghet både för dig och juristen. Genom Point OF LAW betalar du endast för hjälpen du får.

Verifiering av jurister på Point OF LAW

Vi på Point OF LAW tar din trygghet och säkerhet på allvar. Därför använder vi oss av två olika verifieringar. Det första vi gör att att verifiera att juristen är den han eller hon utger sig för att vara. Därefter kontrollerar vi att juristen innehar ett examensbevis från något av Sveriges universitet.

Bloggen

Bloggen som Point OF LAW erbjuder är till för dig. Där pratar vi juridik för alla. Vi grenar upp juridiken och gör den enkel att förstå. Många upplever juridiken som svår och krånglig, vilket den också många gånger är. Vår blogg finns till för att upplysa dig och visa att juridik är både roligt och spännande. Vad önskar du läsa om på vår blogg? Skicka in ditt önskemål till [email protected].

Vår vision

Vår vision är att göra köp av juridiska tjänster enkelt, tryggt och smidigt. Vi vill vara det självklara valet för dig, vart i landet och livet du än befinner dig. När du är i behov av en juridisk tjänst ska du inte själv behöva leta efter en lösning. Point OF LAW ger dig valmöjligheterna och vi är helt opartiska.

Är du jurist?

För dig som är jurist ger PointOFLAW dig en unik möjlighet att utöka din verksamhets räckvidd. Genom PointOFLAW blir du synlig över hela landet och kan utöka din kundkrets. Du kan välja både när och vart du vill jobba samt få klienter över hela Sverige. Vi på PointOFLAW är övertygade om att en utökad tillgänglighet skapar möjligheter att täcka den ständigt växande efterfrågan av juridiska tjänster. Registrera dig här eller mejla oss på [email protected] så berättar vi mer.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med din juridik? Tveka då inte att höra av dig till oss! Du når oss på [email protected].