Point of Law

Point of Law är en marknadsplats för juridiska tjänster och juridisk rådgivning och vi vill hjälpa dig med din juridik. Hos oss finner du juridiska tjänster inom alla rättsområden för att du ska kunna få hjälp med det du behöver. Vi jobbar ständigt med att utöka antalet jurister och därmed även de tjänster vi förmedlar till dig. Välkommen till Point of Law och framtiden för juridiska tjänster.

Välkommen till framtidens Juridiska tjänster, Jurist och juridik

Behöver du juridisk handledning?

Under livets gång kan vi behöva juridisk hjälp och ibland under mer planerade förhållanden än andra. När det inträffar vill vi inte att ni ska behöva leta i timmar, utan hos Point of Law hittar ni allt på samma ställe och utan krångel.

Så registrerar du dig på Point of Law

Att registrera dig på Point of Law tar bara någon minut och är självklart helt gratis. Du trycker på knappen “registrera” och därefter fyller du i dina uppgifter och läser användarvillkoren samt trycker på “registrera”. Därefter får du ett mejl med ditt lösenord. Du kan sedan ändra till det lösenord du önskar under fliken “personlig information” och nu är du redo att köpa den juridiska tjänst du är i behov av genom din mobil, dator eller surfplatta. Du kan enkelt ändra annan personlig information under “mitt konto“. Vill du läsa våra användarvillkor? Då finner du informationen här!

registrering
Det är enkelt att registrera dig hos oss! Följ mallen ovan genom att välja ett användarnamn, fylla i din mejladress, välja “konsument” samt bocka i rutan bredvid “jag är inte en robot”. Slutligen trycker du på knappen “registrera”. Därefter skickar vi ett mejl till dig med ditt lösenord. När du sedan loggar in kan du under “personlig information” ändra lösenordet till något du själv önskar.

Hitta rätt jurist för dig!

Vi samlar jurister från hela Sverige för att erbjuda dig ett så brett urval som möjligt då du själv ska kunna välja den jurist som passar dig och dina behov bäst. Hos Point of Law kan du enkelt jämföra jurister, erfarenhet, priser och tidsåtgång samt se recensioner från tidigare konsumenter. Vi vill att det ska vara enkelt och tryggt att köpa juridiska tjänster.

Hur köper jag en tjänst på Point of Law?

startsidan söker du smidigt efter den tjänst du söker eller alternativt kan du bläddra dig fram genom att klicka på något av de rättsområden du finner nedanför sökrutan. När du hittat den tjänst du är i behov av så väljer du den jurist som passar dina preferenser och önskemål. Kanske är priset det viktigaste för dig eller juristens erfarenhet? Eller kanske behöver du få din tjänst levererad snabbast möjligt? Oavsett gör Point of Law det enkelt för dig att välja utifrån dina behov. 

Fast pris eller löpande pris?

Många upplever att priset är det mest problematiska vid köp av juridiska tjänster. Att inte veta vad tjänster kommer att kosta eller hur mycket arbete som krävs är helt klart faktorer som oroar. Point of Law ändrar på det då juristen förmedlar ett fast pris för tjänsten alternativt ett löpande pris, alltså vad juristen tar betalt per timme för att utföra tjänsten. På förfrågan kan juristen tillsammans med dig konsultera hur lång tid tjänsten bör ta att utföra och därmed får du reda på det ungefärliga priset vilket gör att du slipper oroa dig.

I vissa fall är det mer eller mindre omöjligt att sätta ett fast pris. I det fall tjänsten blir mer omfattande och tidskrävande än beräknat eller kanske till och med mindre än beräknat så blir det en trygghet både för dig och juristen. Genom Point of Law betalar du endast för hjälpen du får.

Verifiering av jurister på Point of Law

Vi på Point of Law tar din trygghet och säkerhet på allvar och därför använder vi oss av två olika verifieringar. Det första vi gör att att verifiera att juristen är den han eller hon utger sig för att vara och därefter kontrollerar vi att juristen innehar ett examensbevis från något av Sveriges universitet.

Juridiskt magasin

Det juridiska magasin som Point of Law erbjuder är till för dig och där pratar vi juridik för alla. Vi grenar upp juridiken och gör den enkel att förstå då många upplever juridiken som svår och krånglig vilket den också många gånger är. Vår juridiska magasin finns till för att upplysa dig och visa att juridik är både roligt och spännande. Du kan exempelvis läsa om arv, anställningsavtal och att tänka på vid husköp (och mycket mer såklart). Länk till alla inlägg här. Skicka in ditt önskemål om vad du önskar läsa om till bloggen@poflaw.se.

Vår vision

Vår vision är att göra köp av juridiska tjänster enkelt, tryggt och smidigt. Vi vill vara det självklara valet för dig oavsett vart i landet och livet du än befinner dig. När du är i behov av en juridisk tjänst ska du inte själv behöva leta efter en lösning utan Point of Law ger dig valmöjligheterna och vi är helt opartiska.

Är du jurist?

För dig som är jurist ger Point of Law dig en unik möjlighet att utöka din verksamhets räckvidd. Genom Point of Law blir du synlig över hela landet och kan utöka din kundkrets. Du kan välja både när och vart du vill jobba samt få klienter över hela Sverige. Vi på Point of Law är övertygade om att en utökad tillgänglighet skapar möjligheter att täcka den ständigt växande efterfrågan av juridiska tjänster. Registrera dig här eller mejla oss på support@poflaw.se så berättar vi mer.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med din juridik? Du når oss på support@poflaw.se och tveka inte att höra av dig till oss!